Bel me terug
x

Bel me terug

Heeft u een vraag? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Vacatures

Manager - Sommelier 
24-32 uur per week.

Leerling Gastheer/gastvrouw 
BBL of BOL leerling

Afwasmedewerker
1-3 avonden per week


High Wine en High Cheese

Reserveren voor een High Wine of High Cheese? Dit kan op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 16:00. Uiteraard kunnen we rekening houden met eet-dieetwensen; geef deze aan bij de reservering.

Lees meer

Signature menu maand juli

Smaakmakers

 

Hollandse nieuwe haring | Kesbeke augurk | biet | dragon *

 

Snoekbaars | paling | beurre noisette | hazelnoot *

 

Kalfswang | pastinaak | lavas

bundelzwam **

 

Eendenlever | truffel

suikerbrood ****

 

Eendenborst | hoisin | peultjes | aubergine *

 

Selectie kazen | confituur | krokant rozijnenbrood …

Lees meer
High Wine en High CheeseSignature menu maand juli

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over het bestellen en alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!