Bel me terug
x

Bel me terug

Heeft u een vraag? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Vacatures

Manager - Sommelier 
24-32 uur per week.

Leerling Gastheer/gastvrouw 
BBL of BOL leerling

Afwasmedewerker
1-3 avonden per week


High Wine en High Cheese

Reserveren voor een High Wine of High Cheese? Dit kan op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 16:00. Uiteraard kunnen we rekening houden met eet-dieetwensen; geef deze aan bij de reservering.

Lees meer

Signature menu maand juni

SIGNATURE MENU 
Juni

Zeebaars kort gebrand met tartaar van zeebaars, avocado, paksoi, saus van kokos en gerookte paprika en krokant gebakken chipirones

Coq au vin met wortel, knolselderij en zilveruitjes gemarineerd in rode wijn en uitgebakken spekjes 

Zeetong met beurre blanc van langoustine en diverse structuren van blo…

Lees meer
High Wine en High CheeseSignature menu maand juni

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over het bestellen en alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!