Onze keuken onder leiding van Phil werkt met de mooiste producten uit de zee, van het land en uit de natuur. U kunt zich ook laten verrassen door te kiezen voor het 3, 4, 5 of 6 gangen verrassingsmenu.

Voor speciale wensen kunt u bij ons terecht; Vegetarisch, Veganistisch, low-carb, glutenvrij etc. Geef het aan bij uw reservering en we zullen gedurende de avond rekening houden met uw speciale wensen. 


Lunchkaart (PDF)

Dinerkaart (PDF)

Voor de wijnliefhebbers hebben we een uitgebreide wijnkaart.Onze wijnkaart is met veel zorg samengesteld. De passie voor wijn is de rode draad die door het restaurant loopt. 

Een zoektocht naar: 
Typiciteit en respect voor lokale druivenrassen
Weerspiegeling van de terroir
Passie van de wijnmaker
Zuiverheid en elegantie

Wij begeleiden u graag in uw wijnkeuze. Ook hebben we veel wijnen los per glas die tegelijkertijd mee wisselen met het nieuwe menu. 

Wijnkaart (PDF) 

Wij zijn gek van KAAS!

Uniek in Purmerend en omstreken hebben we een goed gevulde kaaswagen met Europese kazen. Geitenkazen, witschimmels, harde kazen, roodflora's en blauwschimmels. Heerlijk na afloop van het diner of lekker bij de borrel. En het mooie is; u mag ze zelf selecteren:)! 


Kaaswagen.jpg

 

 HIGH TEA*

Wij serveren onze High Tea in 3 gangen. We starten met verschillende hartige gerechtjes. Vervolgens serveren we diverse rijk belegde sandwiches. Tot slot sluiten we af met de allerlekkerste huisgemaakte zoetigheden. Dit alles onder het genot van heerlijke verse theesoorten.
€23,00 per persoon

HIGH WINE**
We ontvangen u met een glas Cava om vervolgens u te verwennen met heerlijke gerechtjes (variërend van vis en vlees).  Daarbij schenken wij bijpassende kleine glazen wijn. €39,50 per persoon

HIGH CHEESE**

Voor de echte liefhebber van kaas!
Geselecteerd door Marjolein in samenwerking met de kaasaffineurs van Abraham Kef Amsterdam. 

In 5 gangen serveren wij diverse kazen in combinatie met bijpassende kleine glazen wijn. Een unieke beleving!                

€ 33,50 per persoon

 * Te reserveren tussen 12:00 en 15:00
** Te reserveren tussen 12:00 en 17:00