Bel me terug
x

Bel me terug

Heeft u een vraag? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Team Kozee

We stellen ons graag aan je voor. 

Fotocredit: Nelleke Vogel

Fotocredit: Nelleke Vogel

Wij zijn de eigenaren sinds 2016 van Restaurant Kozee. Na verschillende werkervaringen in verschillende restaurants in Noord Holland; Beemster Hofstee in Noord-Beemster, Gulden Vlies in Alkmaar, Linke Loetje in Schagen en de Roode Leeuw in Kolhorn, leerde we elkaar kennen in 2011 bij Restaurant Hotel Merlet* in Schoorl.

Deze ervaringen zijn een enorme leerschool geweest. Na een jaar nog samen te hebben gewerkt bij Restaurant Stiel in Schagen kwam deze kans in Purmerend voorbij. De prachtige zaak op de Koemarkt sprak ons meteen aan en we hebben de kans met vier handen aanpakt.

Met de gastvrijheid van Marjolein aan de voorkant en de kwaliteiten van Phil in de keuken vullen wij elkaar perfect aan. Het geeft ons iedere keer weer voldoening om onze gasten blij en tevreden de deur uit te zien gaan.  

Nigell Rietveld (21)

Nigell Rietveld (21)

Sinds december 2020 ben ik werkzaam als sous-chef bij Restaurant Kozee. Ik bedenk samen met Phil de nieuwe menu's en heb ook mijn eigen bedrijf in Spaanse delicatessen (Cook Supply). 

Als jonge kok bij het Wapen van Munster in de Rijp leerde ik het vak van dichtbij kennen en ben ik enthousiast geraakt. Ook heb ik twee jaar gewerkt bij Restaurant van Schaik op Markenbinnen. Ondertussen ben ik volleerd zelfstandige kok en is werken met mooie producten en smaken een passie voor mij. 

Na een periode van 'koken in een bakje' kijk ik er vooral enorm naar uit om weer de gast te zien genieten van de mooie en lekkere gerechten. 

www.cooksupplyspain.com


Jeffrey Beerman (28)

Jeffrey Beerman (28)

Ik ben Jeffrey Beerman en ken Marjolein en Phil al een lange tijd sinds dat we werkzaam waren bij  Restaurant Hotel Merlet* in Schoorl. Ik was er bij toen de vlam tussen die twee over vloog;).

Met mijn kennis en passie over wijn en gastvrijheid ondersteun ik Marjolein aan de voorkant. Onze familie bezit een prachtig wijndomein in de Bourgognestreek, in de Macônnais. Deze, en andere wijnen, importeer ik zelf en er staat een selectie hiervan op onze wijnkaart. 

Het werken bij Kozee sluit mooi aan naast mijn onderneming in de wijn. En heb gelukkig ook nog voldoende tijd om samen te brengen met mijn vrouw en 2 jonge dochters. 

Ik kijk er naar uit om gasten te adviseren in hun wijnkeuze en om mensen te verrassen met bijzondere wijnen. Tot snel!

www.jeffconnect.nl

Jarno de Vries (20)

Jarno de Vries (20)

Ik ben Jarno en werk nu al bijna 3 jaar bij Kozee. Nu zit ik het examenjaar van zelfstandig werkend kok niveau 3. En het ziet er naar uit dat ik glansrijk ga slagen!

Kozee is een hele goeie leerschool, het menu wisselt erg vaak waardoor je steeds weer met andere producten in aanraking komt. Daar kan ik dan weer mee pronken in de keuken op onze school! Ook heb ik veel plezier in het jonge kleine team waarmee we werken. 

Ik kijk ernaar uit om mooie bordjes op te maken  en naar het contact met de gasten die wij krijgen. 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over het bestellen en alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!