Bel me terug
x

Bel me terug

Heeft u een vraag? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Team Kozee

Phil Feikes (31) Marjolein de Reus (31) Fotocredit: Nelleke Vogel.

Phil Feikes (31) Marjolein de Reus (31) Fotocredit: Nelleke Vogel.

Wij zijn de eigenaren sinds 2016 van Restaurant Kozee. Na verschillende werkervaringen in verschillende restaurants in Noord Holland; Beemster Hofstee in Noord-Beemster, Gulden Vlies in Alkmaar, Linke Loetje in Schagen en de Roode Leeuw in Kolhorn, leerde we elkaar kennen in 2011 bij Restaurant Hotel Merlet* in Schoorl.

Deze ervaringen zijn een enorme leerschool geweest. Na een jaar nog samen te hebben gewerkt bij Restaurant Stiel in Schagen kwam deze kans in Purmerend voorbij. De prachtige zaak op de Koemarkt sprak ons meteen aan en we hebben de kans met vier handen aanpakt.

Ondertussen ruim 5 jaar en 2 dochters verder hebben we een plekje veroverd op het mooie horecaplein.

Met de gastvrijheid van Marjolein aan de voorkant en de kwaliteiten van Phil in de keuken vullen wij elkaar perfect aan. Het geeft ons iedere keer weer voldoening om onze gasten blij en tevreden de deur uit te zien gaan.  

Nigell Rietveld (21)

Nigell Rietveld (21)

Sinds december 2020 ben ik werkzaam als sous-chef bij Restaurant Kozee. Ik bedenk samen met Phil de nieuwe menu's en heb ook mijn eigen bedrijf in Spaanse delicatessen (Cook Supply). 

Als jonge kok bij het Wapen van Munster in de Rijp leerde ik het vak van dichtbij kennen en ben ik enthousiast geraakt. Ook heb ik twee jaar gewerkt bij Restaurant van Schaik op Markenbinnen. Ondertussen ben ik volleerd zelfstandige kok en is werken met mooie producten en smaken een passie voor mij. 

Na een periode van 'koken in een bakje' kijk ik er vooral enorm naar uit om weer de gast te zien genieten van de mooie en lekkere gerechten. 

www.cooksupplyspain.com


Esther Kooijman (54)

Esther Kooijman (54)

Ik ben Esther Kooijman ben opgegroeid in Mijdrecht. Mijn ouders hadden daar een eigen lunchroom en ik moest al snel in de zaak meewerken voor mijn eigen zakgeld. Ook was het vanzelfsprekend dat ik de horecaopleiding zou gaan volgen in Amsterdam. Met enige tegenzin zat ik elke dag 3 uur in de bus, want ik moest heen van mijn vader. Maar ondanks deze druk... kreeg ik wel passie voor het horeca vak. 

Na verschillende ervaringen heb ik laatste 10 jaar gewerkt in een klein boutique hotel-restaurant in het buitengebied van Ermelo. Met veel plezier ontving ik daar gasten die genoten van de Veluwe en het culinaire eten wat we daar serveerde. 

Sinds vorig jaar ben ik voor de liefde verhuisd naar Noord-Holland en opzoek gegaan naar een horecazaak die bij mij zou gaan passen. De klik is goed bij Phil en Marjolein en het jonge team houd me fris en scherp!

Ik geniet van de leuke gasten die we ontvangen en zit lekker op mijn plek hier in Purmerend:). 

Jarno de Vries (21)

Jarno de Vries (21)

Ik ben Jarno en werk nu al ruim 3 jaar bij Kozee. Afgelopen jaar heb ik mijn opleiding 'Zelfstandig werkend kok' glansrijk afgerond en kan nu alles wat ik geleerd heb in de praktijk uitvoeren. 

Ik leer nog elke dag bij; Kozee is een hele goeie leerschool. Het menu wisselt erg vaak waardoor je steeds weer met andere producten in aanraking komt. Ook heb ik veel plezier in het jonge kleine team waarmee we werken. 

Ik kijk ernaar uit om mooie bordjes op te maken  en naar het contact met de gasten die wij krijgen. 

Boaz (19)

Boaz (19)

Ik ben Boaz en de jongste aanwinst binnen dit team. Mijn havo heb ik vorig jaar afgerond en zit nu in een tussenjaar om uit te vinden welke studie ik straks wil gaan volgen. De horeca trekt mij en ik vind het steeds leuker worden. 

Het restaurant levert een mooie kwaliteit en dat vind ik erg leuk. Ik wil meer kennis krijgen over de wijnen die we schenken en over de kazen die we serveren zodat ik onze gasten daarin kan adviseren. 

Verder zijn mijn hobby's voetbal en formule 1. Ik kijk altijd de races van Max terug na het werk samen met mijn vader en we proberen ons zodanig 'af te sluiten' dat we de uitslag nog niet weten. Soms valt  aan tafel de uitslag van een race...  dan baal ik stiekem een beetje dat het niet gelukt is;)! 

Jurjen (21)

Jurjen (21)

Jurjen is mijn naam en dat is het 2e jaar dat ik bij Kozee werk. Het 1e jaar was ongeveer 5 jaar geleden; toen kwam ik voor een stage bij Phil in de keuken werken. In de tussentijd ervaringen opgedaan bij onder andere Soporetti onder Rafael Uva en de THT (Tolhuistuin) in Amsterdam. Bij de THT kookte we veel vegetarische en vegan gerechten. Met deze ervaringen vul ik het keukenteam mooi aan. 

Naast mijn werk ga ik veel naar de gym om in shape te blijven. Met veel plezier ga ik altijd naar mijn werk:)! 

Inez Willemsen (19)

Inez Willemsen (19)

Ik ben Inez en naast mijn studie werk nu bijna een jaar bij Kozee. Mijn broer is bevriend met Nigell en zodoende ben ik 'gescout'; zoals Nigell het altijd noemt. Het werk is leuk en gevarieerd en ik vind het heerlijk als het lekker druk is. Vooral het maken van cocktails ligt me goed en ik vind het leuk om daarmee te experimenteren. 

Ideaal van werken op de Koemarkt: genoeg keuze voor een borreltje of dansje na het werk:)! Ik ben regelmatig te vinden op het plein. 


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over het bestellen en alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!