1 september 2011

Phil en ik hebben elkaar leren kennen bij Restaurant Hotel Merlet in Schoorl; hij al een jaar leerling in de keuken, ik als gastvrouw leerling in de bediening. In een sterrenrestaurant heerste toen veel hiërarchie en onderling tussen de 'zwarte' en 'witte' was er nog niet veel contact. We hebben veel geleerd in deze periode. Later in 2014 na keihard werken werd Phil Sous-chef en ik manager in het Grand Café van het hotel. We werkte intensief onder hoge werkdruk, moesten veel samenwerken en hebben hier heel veel geleerd. De vlam in de pan en ondertussen ook tussen ons was de vlam overgeslagen. In 2015 besloten 2 fantastische chefs om een restaurant te openen in Schagen; Restaurant Stiel. Dit avontuur stond ons erg aan en we gingen er alle twee werken. Met veel plezier kijken we terug op deze periode. Het was spannend en nieuw en ook weer veel geleerd van het ondernemerschap en de twee chefs. Tot dat in juni 2016 mijn schoonvader ons vertelde over een 'leuk zaakje in Purmerend'... 

1 oktober 2019 
Ondertussen al 3 jaar ondernemers van dit mooie restaurant.