Weer een week voorbij. Een groot verschil met de vorige gelukkig. Ik was opgelucht dat we maandag niet in een totale lock-down zijn gegaan. Natuurlijk heb ik de wetenschap niet in pacht... misschien blijkt achteraf dat dit een grove fout is. Misschien laten 'ze' ons in een waan...om geen paniek te creëren. Maar het is prettig om toch nog wat bewegingsruimte te hebben. Zo hebben wij ons de afgelopen dagen goed nuttig gemaakt. We hebben het houtwerk aan de voorkant geschuurd en zit nu in de grondverf. Janine, mijn schoonmoeder, is styliste. Een hele goeie. Ze heeft een kleur bedacht voor de bank op de gevel. Ik vertrouw volledig op haar idee, maar moet nog een beetje wennen aan de kleur! Ik denk nu nog 'het is wel heel blauw'. Morgen gaat de 2e laag er op, ben benieuwd. Maar ik weet zeker dat als straks alles er staat; stoelen, bloemetjes, kussentjes enzo… Het er super uit ziet. Alles wat je ziet in de zaak qua stiijl, sfeer en opstelling is door het oog van Janine gedaan. Ze heeft een talent hierin. Soms ook heel irritant. Ze ziet ALLES! Als mijn schoonouders komen eten doe ik altijd een extra rondje door de zaak heen om alles nog even te checken. Terrasje nog een keer aanvegen. Nog een doekje over dat plankje.  Maar we boffen enorm natuurlijk. We krijgen dagelijks complimenten over onze inrichting en dat is terecht. Juist doordat mensen kritisch zijn, groeien wij. 
En zo klussen we ondertussen lekker door. We zouden eigenlijk nieuwe terrasbladen en nieuwe stoelen kopen. We hadden al wat op het oog en zagen het al helemaal zitten. Gelukkig nog niet besloten en dus nog niet gekocht. Nu hebben we besloten om het bestaande terras op te knappen. Tafels verven en kussens laten maken voor de stoelen en banken. Komende week gaan we daarmee beginnen en kan het alvast deze kant op; koningsdag en de kermis gaan toch niet door... dus kan het mooi blijven staan. Maar goed! De blauwe bank. Misschien denk je nu van 'die is wel erg blauw'. Maar straks zal je zien dat het enig staat en dat mijn schoonmoeder weer gelijk heeft:)! 

Voor diegene die het leuk vind. Volg Janine Butter of Huis van Middenmeer op Instagram/Facebook. Ze is ook hobbyist fotograaf en maakt hele mooie foto's. Onlangs hebben mijn schoonouders een reis gemaakt door India en heeft ze daar prachtige foto's gemaakt! 

Terug naar overzicht